כאבי רגל אחורית

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

26/04/2007 | 21:52 | מאת: דור רייפר

שלום שמי דור ואני בן 17. אני רוכב מקצועי שרוכב בסביבות ה-15 שעות בשבוע, נוסף לקח אני עושה אימוני מדרגות וכל זה לפי תוכנית מאמן מקצועי . לפני כחודש וחצי הרגשתי כאבים בזמן אימון בשריר האחורי ברגל , ניסיתי לעשות 2 אימונים עד שהרגשתי שאני לא מסוגל , התחלתי בטיפול עם Bengay (משחה) ומנוחה , כשניסיתי לחזור אחרי כשבוע להתאמן הכאבים לא פסקו ,שבוע לאחר מכן קיבלתי ארקוקסיה שגם בתקופה זו לא התאמנתי ולמרות זאת זה לא עזר , המשכתי בטיפולים פיזיותרפים , רכבתי בצורה קלה ללא מאמץ , למרות זאת הכאב חזר . עכשיו לאחר חודש וחצי הציע לי הרופא לקבל זריקה של קורטיזון . יש לציין שהכאבים מתחילים תמיד מהישבן ששם תמיד כואב לי והכאב נשמך כלפי מטה עד לברך, אורטופד שלל בעיה של גב . רציתי לשאול לדעתך , עצות או טיפים . תודה רבה , דור רייפר

29/04/2007 | 11:59 | מאת: ד"ר איתי פניכל

קשה לקבוע מה הבעיה מימנה אתה סובל ללא בדיקה גופנית במידה ומדובר בפגיעה גידית או שרירית אינני ממליץ על הזרקת קורטיזון אלא על טיפולים אחרים בפגיעות עומס יתר של גידים או שרירים זמן ההחלמה ארוך ומצריך הרבה סבלנות

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים