מה יכול לעזור?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

08/05/2024 | 18:31 | מאת: ג.

שלום, לא הצלחתי למצוא תשובה במקום אחר, אז אולי אוכל להעזר כאן. אני סובלת מבעיות גב שנים. בשנים האחרונות כשאני עושה הליכה אינטנסיבית מאומצת, אחרי כמה ימים של הליכה, פתאום אני סובלת מכאבי תופת בכפות הרגליים ואני אפילו לא יכולה לגעת עם הרגל ברצפה (זה לא היה לפני). אני מתכננת טיול בקרוב וצופה שזה יחזור שוב. יש משהו שאני יכולה לשים כדי להקל על הרגליים? ניסיתי בעבר לשים רפידות ג'ל בנעליים. זה הקל קצת אבל לא עזר לגמרי. אודה לעצתך

שלום, ישנם מספר גורמים שיכולים לגרום לתלונותיך: 1. מחלת כלי דם 0 פרפוזיה לקויה של הדם יכולה לגרום לכאבים לוחצי בכפות רגליים 2. פגיעה או לחץ עצבי - לחץ על העצבים בעמוד השדרה או בעצבי כפות הרגלים יכול לגרום לרדימות תחושת חשמל נימול או כאבים . 3. מחלה דלקתית בגידים או מחלה סיסטימית אחרת לכן ממליץ שתפנה לאורתופד מומחה שיעריך אך בעייתך ולטפל בך בהתאם. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים