מה הולך עם הכתפיים שלי?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/03/2024 | 18:42 | מאת: איתן

הי, האם תוכלו לעזור לי עם זה? אני חווה התכווצות לא רצונית של שריר בכתף כאשר אני מרים את הידיים מעל גובה הראש. האזור מתכווץ לצורת כדור ומתחיל "לפרכס" ממש איפה ששריר הברכיאליס נמצא. ההתכווצות גורמת לכאב חד ומקומי, ולעיתים גם לתחושת רטט או עווית. הכאב יחלוף רק אם אוריד את היד או אפעיל לחץ רב על האזור המכווץ.. קבעתי תור לMRI אך הוא רק עוד שנתיים. שיחקתי טניס בגיל 12-14 ועכשיו אני בן 15.5. הכאבים החלו לפני שנתיים בערך אך לא ייחסתי להם משמעות רבה. ובזמן האחרון הם גוברים

שלום איתן, ממליץ לך להיבדק ע"י אורתופד מומחה על מנת לאבחן האם בעייתך הינה אורתופדית או אחרת. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים