סדק בfifth metatarsal

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

23/01/2024 | 19:38 | מאת: NOT_FOUND

שלום לפני שבוע קיבלתי מכה חזקה בכף רגל בעקבותיה הגעתי למוקד ואורטופד קבע שיש לי סדק במסרק 5 fracture metatarsal (s) closed ונתן לי תחבושת אלסטית, נעל דרקו וקביים. בטופס שחרור האורטופד כתב ״ניוד בעזרת קביים בימים הקרובים והמנעות מספורט עד לביקורת עוד 3 שבועות״ 1. מה ההבדל בין סדק לשבר? 2. האם אני אמורה להתחיל ללכת על הרגל הפצועה לאחר כמה ימים? תודה

שלום, הכוונה שאין שבר עם תזוזה תוכלי לדרוך על הרגל עם הנעל המיוחדת כן

01/02/2024 | 14:57 | מאת: אין

תודה רבה! ויכול להיות ששבר כזה יחלים אחרי 3 שבועות?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים