שבר בטיביה ופיבולה ברגל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

24/08/2023 | 12:52 | מאת: שמואל מאיר

שלום אני חודש וחצי לאחר שבר בטיביה ופיבולה. לאחר צילום רנטגן נאמר לי שיש איחור מסויים בהחלמה היות שאין חיבור גרמי. ממה זה נובע? איך אפשר לתקן זאת? וכמה זה מאחר לי את תהליך השיקום?

שלום, שבר בטיביבה פיבולה יכול לקחת מספר חודשים עד חיבור מלא. החיבור תלוי במספר גורמים ולכן צריך לבחון את כולם כדי להבין ממה זה נובע. יש להתייעץ עם אורתופד מומחה לאחר מעבר על הצילומים על הרקע הרפואי שלך ובדיקה גופנית. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים