מדוע ההחלמה כ"כ ארוכה?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

30/07/2023 | 00:29 | מאת: רונן

שלום האם יש הבדל בהחלמה בין ניתוח החלפת מפרק ירך לבין ארתרוסקופיה של מפרק הירך? אני קורא על תהליך של ניתוחי ירך ונראה שמדובר על החלמה ארוכה של חודשים עד שנה פלוס להחלמה מלאה. מה הסיבה לכך? בגלל המפרק? בגלל השרירים? בגלל הפצע הניתוחי? והאם ההגבלות לאחר ניתוחים אלו זה בגלל הכאב או הגבלות אובייקטיביות שחיוניות מבחינה רפואית? תודה

שלום, יש הבדל עצום בין שני הניתוחים ניתוח ארתרוסקופיה של ירך אתה מתקן בדרך כלל נזקי סחוס לברום וכד' לאחר הניתוח אוסרים דריכה לתקופה ולאט לאט משפרים תנועות ולכן ההחלמה ארוכה בהחלפת מפרק אני יותר סומך על המשתל .

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים