הליך מניפולציית ברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

28/07/2023 | 18:13 | מאת: מני אהרון

שלום דר מוחמד אשמח להסבר על הליך מניפולציית ברך מבחינת כאבים, שיקום היום שאחרי, האם יש סיכויי כישלון בדבר ,יתרונות וחסרונות ? בשל קושי בהתקדמות בטווחי תנועה בשיקום נשקלת האופציה, אשמח להתייחסות בנושא תודה שבת שלום

שלום מני, מניפולציה הינה פעולה שנעשת בהרדמה כללית ורפיון שרירים , המטרה הינה שיפור טווחים . סיכונים וסיבוכים קשורים לבעיה הראשונית , אבל במניפולציה יש סכנה לשבר בעצמות קרע שרירים וגידים ... בנוסף לסכנת בעיות וסקולריות לאחר הניתוח מניפולציה הינו טיפול מקובל בהגבלת תנועות לאחר פציעה או ניתוח בברך. בהצלחה!

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים