שבר במסרק 5 רגל שמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/07/2023 | 14:45 | מאת: עופרה

שלום, בת 55 עיקמתי את הרגל ושברתי אתמסרק 5 ברגל שמאל, 3 ימים הייתי עם סד גבס, אורטובד נתן הוראה להוריד את הגבס וללכת עם סנדל הליכה, אך לא הסביר אם עדיף דריכה מלאה, או מנוחה, אני שבועיים אחרי הנפילה עדיין מתקשה לדרוך על כל כף הרכל. הרגל מתנפחת בערב ועדיין יש כאבים עזים ברגל. כמה זמן החלמה? ומה נכון יותר, לתת לרגל מנוחה או להתאמץ לדרוך?

שלום כמה זמן החלמה? 6-8 שבועות ומה נכון יותר, לתת לרגל מנוחה או להתאמץ לדרוך? אני הייתי ממליץ ללא דריכה 4 שבועות אז דריכה לפי יכולת עד כדי דריכה מלאה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים