כאבים בצוואר ופירוש צילום הצוואר

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

31/05/2023 | 12:15 | מאת: זינה

שלום. אני בת 82. לפני שבועיים התחילו כאבים בצוואר כך שלא יכולה להזיז. עשיתי צילום והנה ממצאים: יישור הלורדוזיס הפיזיולוגית . גובה תקין של גופי החוליות . הודגמו שינויים ספונדילוטיים עם יצירת אוסטאופיטים קדמיים בגופי החוליות C5-C7 . , כן-כמו הצרות של המרווח בין החוליות C5-C6 וC6-C7 שינויים ספונדילוארטרוטיים במפרקים הפאצטליים והאונקו-ורטברליים בגובה C4-C7 מה פירוש של הממצאים האלה?

שלום דינה זה לא פורופ של פענוח צילומים. נא לכתוב בפורום הייעודי בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים