ניתוח ארותקופי שני שנכשל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/05/2023 | 11:23 | מאת: gili

סובלת מקרעים בלברום ושחיקת סחוס ב 2 מפרקי הירך. ביצעתי 2 ניתוחים ברגל ימין שלצערי הרב לא תקינים . הראשון אצל מורגנשטיין והשני אצל ראט. יש לי בריחה של הרגל מהמפרק הכאב עוצר נשימה כל פעם מחדש בעיקר בסיבוב הגוף שהרגל יציבה על הרצפה. גם מתוך שינה .. תפס עם כאבי תופת. … לרוב תוך כמה שניות עד דקה עובר אך בלתי נסבל . מה האפשרויות שלי האם זריקות ביולוגיות יכולות לעזור ? מה האופציות שנשארו לי ? מציינת שעשיתי פיזיותרפיה כמעט שנה ועובדת על חיזוק הרגליים וכל הסביבה בחדר כושר.

שלום גילי , מצטער שאת לא מרגישה טוב לאחר שני הניתוחים. קשה להעריך את מצבך ללא מידע על מה נעשה בניתוחים , האם הלברום נתפר ? שוחזר ? אחר ? ממליץ לחזור לרופא שניתח אותך להתרשמות.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים