כאב ונפיחות במרפק בפעם השנייה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/05/2023 | 06:48 | מאת: ליטל

שלום רב, אני בת 35 בריאה בדרך כלל.לפני 3 ימים בערב התחיל לי כאב במרפק.בבוקר הכאב התגבר ולא הצלחתי להוזיז את היד מרוב כאב וגם נפוח.הרופא הביא לי לעשות צילום ואוטראסאונד וגם ספריי וכדורים. הבעיה שאני מפחדת מהכדורים בגלל תופעות לוואי ולוקחת רק את הספריי. לפני 3 שנים בערך גם היה לי דלקת באותו מקום ואחרי יום ששמתי ספריי עבר לי. עכשיו יש שיפור אבל עדיין נפוח וכואב ויש אזור שנראה קצת אדום ורוד כזה. אשמח לדעת האם להמשיך עם הספריי או שחבל על הזמן זה לא יעבור? וממה יכול להיות הסיבה של דלקת חוזרת אחרי כמה שנים? תודה רבה

שלום, חסרים הרבה נתונים . קשה להעריך את המצב והענות על שאלותייך בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים