שבר ברגל באזור של מסרק 5

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/05/2023 | 01:00 | מאת: עדן

בת 26, שברתי את הרגל באזור מסרק 5,והרופא הראשון שם לי תחבושת אלסטית , הכאב עבר וניסיתי לדרוך על הרגל כדי להתרגל טיפה והלכתי לרופא אחר והוא שם לי חצי גבס וחבש את זה בתחבושת בלמשך 4 שבועות . כמה זמן החלמה זה עד שאני אחזור לעצמי?

שלום, לאחר שבר בבסיס מסרק 5 ייתכן שיקח חודשיים עד חיבור השבר . לקחת בחשבון שחלק מהשברים באזור זה הם קשי ריפוי ואת עלולה להגיע לטיפול במכשיר להאצת חיבור או להבדיל ניתוח. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים