אולטרסאונד ברכיים הסבר

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/04/2023 | 22:04 | מאת: חזי

שלום אמא שלי בת 79 סובלת מכאבים ונפיחות בברך שמאל כבר 4 חודשים להלן תשובת אולטרסאונד הסיבה לביצוע הבדיקה – כאבים הגיד הקואדריספס: .פ.מ.ב הגיד הפט אלרי .פ.מ. ב בורסה סופרה- פטלרית : תפוחי עם מעט מעט נוזל בתוכה בורסה פטלרית : אין עדות נוזל . איזור פופליטאלי : לא הודגמו שינויים פתולוגיים . אין עדות לציסטה על שם Baker הודגמה תפיחות דיפוזית קלה מסביב מה המשמעות של התשובה ?ומה הטיפול הנכון?

שלום אולטראסאונד בגיל 79 לברך הינה בדיקה לא כל כך אינדקטיבית ואפשר להסיק ממנה מעט מאוד. לכן לא חושב שניתן ללמוד מהבדיקה הזו. מאוד חשוב הבדיקה הגופנית והצילום במידה וביצעת. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים