כאבים בפרק ירך שניי צדדים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

30/03/2023 | 18:36 | מאת: מישהי

שלום אני בת 51 סובלת מכאבים עזים ביותר בפרק ירך שני צדדים הכאב הוא בלילה לא יכולה לישון על הצדדים זה כאביי תופת שמלווים בגל חום ובחילה במהלך היום זה לא כואב כבר כמעט שנה אני ללא שינה פעם הייתי לוקחת אטופן עם רוקסט היה עוזר לי מאוד והייתי ישנה כנראה שהגוף התרגל ,עשיתי זריקות וולטרן , סטרואידים ,ארקוקסיה, ברקסין ללא הטבה הרופאים לא בודקים רק אומרים שזה מהפיברו. לאחרונה התחלתי מדבקות של הורמונים שמדביקים מעל הישבן משום הכאב הוחמר האם יש מצב שאכן יש בעיה ועם שיחרור ההורמונים זה מעורר את הכאב? אשמח לעזרה

שלום, אני הייתי מבצע בירור למרות הפיברו לשלול מחלות אחרות, איני יודע באם המדבקות גורמות לאיזשהו אפקט שקשור לירכיים.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים