קרע ידית דלי.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

18/03/2023 | 12:42 | מאת: ציפי

שלום, האם זריקת סטרואידים יכולה לעזור לכאב של קרע ידית דלי עד שיגיע הניתוח? ברך נעולה קצת. והאם אחרי הניתוח אפשר לשבת עם רגליים על הרצפה או שממש חשוב לשכב עם רגל מורמת? ולכמה זמן? תודה

שלום, לא הייתי נותן זריקה למטופל שעומ לעבור ניתוח. הייתי מתקדם לניתוח ונוטל נוגדי כאב דרך הפה. לגבי אחרי הניתוח זה תלוי מה מתבצע כריתה תפירה או הטרייה . לכל פעולה יש את תקופת ההחלמה שלה. יש לשאול ספיציפית את המנתח שבדק אותך וראה א ההדמיה בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים