ניתוח בבית חולים ציבורי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

05/03/2023 | 13:26 | מאת: מיכל

שלום דוקטור אני מטופלת במכבי ורופא הפנה ל mri ברך אבל אעשה באופן פרטי כי יש חשד לקרע ידית דלי והתורים ארוכים. מהרגע שאני חוזרת לרופא במכבי עם התוצאות שמראות ידית דלי. כמה זמן יכול לקחת עד שיהיה לי תור לניתוח בבית חולים ציבורי? דווקא יש לי ביטוח ואני יכולה לעשות בבית חולים פרטי אבל בגלל שיש לי סוכרת ועוד מחלות רקע יש לי בעיה לצום כי יש היפוגליקמיה וזה בעייתי בשבילי לעבור ניתוח אחר הצהריים בבית חולים ציבורי והבנת יש בבית חולים פרטי אפשר לעבור ישר על הבוקר קשה יש רק את הצום של הלילה שהוא בסדר עבורי. תודה רבה

שלום, לאחר ביצוע הMRI ניתן לבצע ניתוח באסותא דרך מכבי . תזמון הניתוח תלוי בזמינות חדר ניתוח למנתח. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים