ידית דלי קרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

01/03/2023 | 13:43 | מאת: מיכל

שלום לאמא שלי יש קרע ידית דלי במיניסקוס יש לה מעט קושי ליישר את הברך אבל לא משהו רציני והיא הולכת ללא צליעה. כן יש הרגשה של משהו תקוע אבל אין כמעט כאבים יודעת שחייבים לעשות ניתוח אבל היא חולה בסרטן ולא מעוניינת להיכנס לניתוח בשנתיים הקרובות. מה עלול לקרות אמא שלי תדחה את הניתוח בשנה או שנתיים? ארבעה חודשים כבר יש לה את זה זה קרה בגלל חבלה. חוץ מזה שזה יכול לגרום לקיצור שירים יש עוד משהו שזה עלול לעשות לה בגוף אם היא תישאר עם זה שנה ויותר? תודה רבה

שלום, לדעתי הדבר היחידי המסוכן שעלול לקרות שהברך תינעל בפתאומיות בזמן ניידות שיגרום לה לנפילה ופציעה יותר קשה. אפשר לחיות עם קרע כזה כל עוד לא מפריע כל כך אם מבינים את הסיכונים בלא לטפל. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים