ניתוח ידית דלי.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

24/02/2023 | 23:53 | מאת: יעל

שלום צריכה לעבור ניתוח ידית דלי ללא תפירה. יש לי גם עוד מחלות כאב נוספות וכאבים כל הזמן ומיגרנה אז חוששת מהכאבים לאחר הניתוח. האם זריקת סטרואידים לברך לאחר ניתוח תוכל לעזור לכאב? הוא לגבי חסימה עצבית לברך, האם זה משהו שאפשר לעשות כל כמה ימים? ואם יש לך עוד טיפים מה יכול לעזור לכאב אחרי ניתוח חוץ מקרח ותרופות נגד כאב? תודה רבה

שלום, קשה לדעת ללא בדיקה גופנית זריקת סטראוידים יכולה לעזור לאחר הניתוח . חסימה עצבית לא עושים לניתוחי מניסקוס סדרך כלל . ניתן לתת תרופות אופיאטיות חזקות נגד כאב. בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים