כאבים אגן וגב תחתון צד ימין הגבלת תנועה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/02/2023 | 08:29 | מאת: שולי

גיל 63 סובלת מכאבים חזקים בצד ימין של אגן ובגב תחתון הימני מבקשת לדעת מה האפשרויות טיפול והסבר על הממצאים תוצאות בדיקה ct מצב לאחר תיקון שבר בצוואר הירך בעבר מצד ימין. סימני אוסטאופניה בעצם הירך מימין. שינויים אוסטאוארטרוטיים במפרק הירך מימין עם ציסטות סובכונדרליות קטנות בגג האצטבולום כ"כ התבהרויות ציסטיות גם בראש הירך - ידוע על סימני AVN לפי מכתב ההפניה

שלום, במידה ומדובר בשחיקה במפרק יראך בעקבות השבר ייתכן וזו הבעיה יש לגשת לאורתופד לבדיקה והחלטה על המשך טיפול. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים