שבר סבכונדרלי בפלטו החיצוני

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

13/02/2023 | 21:57 | מאת: ניקול

חודשיים אחרי הארוע התגלה בבדיקת mri התגלהשבר סובכונדרלי בפלטו החיצוני של הטיביה שלא מערבת את המשטח של הסחוס עם בצקת לשדית מסביב רצועות תקינות מניסקוס תקין האם יש צורך בגבס במקרה כזה? האם שבר יכול להתחבר,להתאחות ללא גבס? אני מצליח ליישר ולכופף את הברך וגם הכאבים פחתו ומצליח לעלות מדרגות .אני חודשיים אחרי הארוע ורק בmri זה התגלה בתחילה לא זיהו את השבר האם מספיקה פיזיותרפיה? עדיין כאבים בחלק האחורי של הטיביה מהישבן לכיוון הקרסול .

שלום, זה שבר עדין שרוה הסיכויים כבר החלים כל עוד אתה מרגיש טוב ללא כאבים אז אין צורך בטיפול נוסף

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים