כאבי תופת ברכיים ואגן בזמן שינוי תנוחה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

07/02/2023 | 14:50 | מאת: ענת

בן 77 עוסק בספורט לפני חודש כאבים בברכיים רק מאחור וכאבים בצידי האגן המצב החמיר מבחינת כאב עד כאבי תופת בזמן שינוי תנוחה (אין כאבים במנוחה) רופאים בדקו לא מצאו סיבה ופיזיוטרפיה רק מחמיר מצב. מה עושים?

שלום, חסר לי נתונים האם ביצעו בדיקות האם סובל מעוד מחלות האם כואב גם במנוחה וכד'

13/02/2023 | 18:04 | מאת: ענת

מיפוי עצמות הראה ארטריטיס משהו ניווני. עבר 2 צנתורים נוטל כדורים לסכרת + דילול דם+ לחץ דם. במנוחה אין שום כאב אבל כשקם או הולך או כל דבר שקשור לתנועה/תזוזה צורח מכאבים

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים