ניתוח ידית דלי.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

06/02/2023 | 23:28 | מאת: ,שלי

'שלום, לאחר כריתת מיניסקוס בניתוחי ידית דלי ללא תפירה. כמה שבועות אמורים להימשך כאבים חזקים ובינוניים? והאם דוקטור אתה יודע להחזיר את המיניסקוס שנכנס לתוך הברך למקום כדי שהשלושה שבועות עד לניתוח יעברו בפחות סבל? איך לשחרר ברך נעולה. תודה

שלום, לאחר כריתת מניסקוס לקוח בערך 2-5 שבועות להתאושש תלוי בנאדם תלוי נזקים נוספים ומצבה של הברך לפני הניתוח. זה לא טיפול מקובל להחזיר את המניסקוס למקום לא בניתוח. בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים