שבר סובכונדרלי בפלטו החיצוני

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

06/02/2023 | 10:42 | מאת: יוסי

שלום החלקתי במדרגות וסובבתי את הברך ביצעתי mri והתוצאה הייתה שבר סובכונדרלי בפלטו החיצוני של הטיביה לא מערבת את המשטח של הסחוס בצקת לשדית מסביב שאר הבדיקה תקינה האם נדרש ניתוח או טיפול משמר

שלום, אם להתייחס רק לפענוח אז לא נדרש על פניו ניתוח. צריך לקחת בחשבון שאת ההמלצה לניתוח מבססים על בדיקה גופנית תשאול המטופלת והדמיה מתאימה . בברכה,

09/02/2023 | 23:18 | מאת: יוסי

האם יש צורך בגבס במקרה כזה? אני מצליח ליישר ולכופף את הברך וגם הכאבים פחתו ומצליח לעלות מדרגות אני חודשיים אחרי הארוע ורק בmri זה התגלה בתחילה לא זיהו את השבר האם מספיק פיזיותרפיה והכי חשוב לי לדעת האם השבר מתאחה ?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים