שטף דם בשוק שמאל וכאבים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

28/01/2023 | 21:52 | מאת: מיכל

לפני חודשיים וחצי נפלתי על שוק שמאל, וקיבלתי מכה בשוק, מתחת לברך. נוצרה נפיחות רצינית ולאחר ימיים כל השוק הפכה כחולה. בוצע רנטגן - לא נראו שברים. בנוסף בוצע אולטרסאונד ודופלקס ורידים, שם נמצא שטף דם בגודל 4.1 ס״מ. לאחר חודש וחצי מזמן הנפילה שטפי הדם נעלמו וגם הנפיחות. כרגע כאשר אני מותחת את השוק, אז מורגשים כאבים. גם כאשר אני נשענת על השוק, למשל על מדרגה, מזרן, זה ממש כואב. רציתי לשאול מה זה יכול להיות? מדוע כואב? עברו חודשיים וחצי

שלום , האזור הצלקתי של הרקמה הרכה עדיין בתהלכי החלמה וייתכן שיקח עוד מספר חודשחם , אזור זה יישאר לפעמים רגיש זמן רב. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים