תוצאת MRI ברך וכאבים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/01/2023 | 21:19 | מאת: דיאנה

דיאנה בת 64 ואני סובלת מכאבים בברך שמאל מעל חודש. לפי פענוח MRI ברך : 1- שבר אי ספיקה בטיביה פרוקסימלית 2- קונטוזיה או תגובת סטרס בפמור הדיסטלי 3- ניוון מוקוידי מרכזי במניסקוס מדיאלי 4- כונדרופטיה במפרק הברך 5- בורסיטיס של פס אנסרינוס אבקש לדעת מה האופציות הטיפוליות ולקבלת הסבר על התוצאה

שלום, כמובן על סמך MRI בלבד לא ניתן להחליט החלטות אבל ככה"נ מדובר בעומס יתר בברך שגרם לבצקות דקלות ושבר אי ספיקה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים