ברך שמאל קרע עדין במינסקוס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

01/01/2023 | 18:16 | מאת: י.צפוני

ממצא mri אבקש לדעת קרע במניסקוס המידאלי קרע עדין בקרן האחורית בצורה הורזנטלי,מהן אפשריות טיפול והאם ניתוח עדיף מכולם ?

05/01/2023 | 13:41 | מאת: י צפוני

האם זריקות Prpיעילות לנושא והאם חייב רק תחת הדמייה?

שלום, קרן במניסקוס יכול להיות מטופל בצורה שמרנית או ניתוחית. חשוב מאוד להסתמך גם על הבדיקה הגופנית והסיפור מקרה . הטיפול נקבע על סמך מכלול הדברים שציינתי ולא תמיד ניתוח עדיף. PRP הינה זריקה שהיא חלק מארנסל הטיפולים הקיימים לא בטוח שהיא עולה על שאר הטיפולים בברכה,

09/01/2023 | 10:13 | מאת: י צפוני

תודה על התשובה ד"ר מ.כתאנה נבדקתי ע"י רופא והמליץ לי בטרם ניתוח לבצע את כל הפעולות השמרניות וגם prp ,יש מצבים prp עזר לקרעים במינסקוס?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים