פריקת פיקה. שבר אוסטאוכונדרלי בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

26/12/2022 | 16:32 | מאת: משה

לאחר MRI איבחון סימנים לפריקת פיקה. שבר אוסטאוכונדרלי בצד מדיאלי של הפיקה מאזור חוד הפיקה נראה חסר סחוס לאורך הפסט המדיאלי של הפיקה ובצקת לשד עצם של הפיקה. בצקת של הרטינקולום המדיאלי באזור האחיזה בפיקה ובאזור האחיזה בפמור. והרטינקולום MCL - מעט בצקת לשד עצם באספקט צדדי בקונדיל הפמורלי המדיאלי . מהו הטיפול המומלץ

שלום , אין אפשריות לקבוע סוג של טיפול על סמך פענוח MRI בלבד יש צורך בבדיקה גופנית ותשאול רפואי .

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים