קרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/11/2022 | 10:26 | מאת: חני

שלום אמא שלי קרעה את המיניסקוס בקימה מישיבה. יש לה מחלות רקע שבעייתיות עם ניתוח. היא ממש חוששת מה יקרה אם הקרע יוחמר לקרע דלי. היא רק הולכת בבית אבל קימה מישיבה מפחידה אותה. האם חייבים לנתח בקרע דלי? האם באמת אי אפשר ללכת? ומה הסיכוי להחמרת הקרע? תודה רבה

שלום, קרע ידית דלי יכול לגרום לנעילות לברך אך לא בהכרח כל עוד לא ניתן לנתח בכל צורה אז אפשר לבצע פיזיותרפיה במכון רציני. באין הטבה יש לשקול לבצע את הניתוח אפילו בהרדמה אזורית בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים