כאב מקפיץ כמו עצב צבוט מתחת לברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

15/11/2022 | 19:41 | מאת: רנה

לפני כי שבועיים,עשיתי דברים בגינה ועמדתי על ברך ימין.אחרי כמה ימים ניסיתי לעשות תרגילים של ספורט על הברכיים,והגיע כאב עז כמו חשמל,מקפיץ כזה.ולאחר מכן כאב כמו שריפה.גם כאשר אני נוגעת במקום הזה קצת זה מקפיץ אותי מהכאבתזה דומה כמו שטיפול שיניים,כאשר נוגעים בעצב.מה עושים ?הליכה,לא מפריע,יכולה לכופף ברך לא כואב.רק בזמן כיפוף,כאשר ברך נוגעת על משהו קשה.

שלום, לעיתים בפציעה כזו חלק מהעצבים השטחיים נפגע איו הרבה מה לעשות תוכל ללכת לטיפולי פיזיותרפיה בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים