נקע בקרסול

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/10/2022 | 22:40 | מאת: יעל

שלום, יש לי נקע דרגה 2 בקרסול. האם גם בקרע ברצועה בהחלמה יש אותו תהליך כמו של קרע בשריר שצריכה להווצר צלקת וחשוב לעשות עיסויים שהיא תצטלק בצורה טובה וגמישה? קרעים קלים בשרירים למשל בגב תחתון לקח לי 10 חודשים להחלמה למרות פיזיו. האם קצב ההחלמה של קרע ברצועה לרוב זהה לקרע בשריר? תודה רבה

שלום, לא בהכרח ישנם מספר פקטורים שיכולים לקבוע מנהירות החלמה כגון מבנה הגוף המשקל , מיקום הקרע צורך הטיפול וכד, עם טיפול פיזיותרפי מתאים החלמה אמורה לקחת מסםר שבועות בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים