כאב בברך שמאל-לאחר אבחון ראשוני

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

25/10/2022 | 13:21 | מאת: רונה

שלום, כאב בברך שמאל לאחר כיפוף והגענות על דבר רך...מעל חודש...היה נסבל עד שיום אחד לא יכולתי להמשיך ללכת עקב כאב.כאב בצד לטראלי וכן מאחורי הברך,ברקע דלקת מפרקים...הוזרק סטרואיד+עזרקאין ללא הטבה,ברקסין ללא הטבה... בmri כונדומלציה דרגה 3,נוזל בכמות בינונית אשמח לקו מחשבה ...

שלום , קשה לתת את הדעת במקרה כזה כשאר הMRI לא מראה ממצאים ברורים שגורים לכאב שלך ולמגבלה שלך יש צורך בבדיקה גופנית מדוקדקת ולפיה תיקבע צורך הטיפול בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים