אימוני EMS עם בעיית מיניסקוס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

20/07/2022 | 12:42 | מאת: דוד

היי דוקטור, לפני כשנתיים לערך נחבלתי מניסק ואעשיתי MRI שלא גילה תשובה חד משמעית מעבר ל"נזק" כלשהו למניסקוס. מאז בכל פעם שהתאמנתי הרגשתי כאבים שלעיתים משאירים אותי בלי יכולת ללכת במשך כמה ימים. לאחרונה שמעתי על אימון שנקרא EMS - אימונים שפותחו על ידי נאסא במטרה לתת לאסטרונאוטים להתאמן בחלל. הבנתי שהאימון הוא ללא משקלים כבדים ועם פולסים של חשמל על מנת להגדיל את יעילות האימון על אף שאין הרבה משקל. אתה יכול להתרשם מאופי האימון בעמוד העמוד של חדר הכושר שמציע את האימון הזה https://www.sporter.co.il/ems/ אשמח לדעת אם אתה ממליץ לנסות את האימון. אני מת לחזור להתאמן - תןדה.

שלום, ניתן לנסות להתחיל להתאמן בהדרגה במידה ומופיע כאב ברוב האימון ממליץ להפסיק ולעבור לפעילות אחרת שונה בברכה,

21/07/2022 | 09:47 | מאת: דוד

תודה רבה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים