[email protected]

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

25/05/2022 | 08:33 | מאת: עידן

היי לפני כיומיים, שברתי את מסרק 5 ואתמול גובסתי. במכתב השחרור מהאורתופד מהרפואה הדחופה רשום: שבר שאפט מסרק 5 ללא תזוזה. מותרת דריכה עם נעל דרקו. בעוד כשלושה שבועות אני אמור לטוס לאירוע משפחתי בחו"ל. האם יש אפשרות להוריד את הגבס לפני הטיסה ולעבור לתחבושת כדי שיהיה יותר קל ללכת? תודה רבה

שלום, אפשר להשתמש בנעל דרקו ללא הגבס וכדאי שתיקח זריקת קלקסן לדילול דם בעקבות שאתה טס ממליץ לך לגשת לרופא המשפחה להתייעץ בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים