כאבי מרפק שמאל מזה כחודש

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

23/05/2022 | 13:39 | מאת: שחר צבי

מזה כחודש סובל בכאבים פנימיים במרפק שמאל,יש לי תנועות די חופשיות עם היד, אבל כאשר אני אפילו מכווץ את כף היד אני מרגיש כאב פנימי,(ברצוני לציין שאני סובל מזה שנים בדלקת מפרקים ניוונית),לפני פנייתי לרופא מומחה עשיתי היום צילום רנגן למרפק,והאבחון של הרדיולוג ,שינויים ניווניים,הודגם זיז באולקרנון,אין עדות לשבר ואין לראות נפיחות ברקמות הרכות,מה שמטריד אותי בתשובה,היא לגבי הזיז ......,כי באזור הזה אין לי שום סימן לכאב או נפיחות,והכאב הוא בעצם פנימי ובכלל בכיוון השני ,מה דעתך אני צריך לעשות ?

שלום, לפי התיאור וללא בדיקה גופנית זה נשמע כמו דלקת מתמשכת באזור המרפק וגידים שמחוברים אליו דבר מאוד שכיח באנשים פעילים עם היד בתנועה הזזה של אצבעות אגרוף ופתיחת כף היד ממליץ לך לגשת לבדיקת אורתופד מומחה שיעבור על הצילומים ולקבוע תכנית טיפול בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים