כאב בעת הוזזת זרוע ימין.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/04/2022 | 18:47 | מאת: אריאל

בעת נסיעה באופניים חשמליים במדרכה, כאשר רכב חצה את המדרכה מצד ימין אל עבר הכביש, התנגשתי בו ונחבלתי. מכבי העליון יש 2 בליטות, וההרגשה שזו מצד ימין יצאה אחורה עוד, כתוצאה מהחבלה. הלכתי לבדיקה ושמח לי מתלה, ומחר אני צריך ללכת לבדיקת סיטי, האם יכול להיות שצריך ללכת למישהו שבעצם ממש "יחזיר" את הבליטה מאחורה למקום? ממש פיזית? אולי קוראים לזה כירופרקט.

לאחר הסיטי עליך להיבדק ע״י אורתופד במידה ואין שדבר או פריקה תוכל להיעזר בכירופרקט בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים