שאלה בנוגע לכאב בכתף לאחר פציעה שלא עוברת...

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

13/04/2022 | 23:19 | מאת: יעקב

קיבלתי מכה איפה שהחץ האדום במהלך משחק כדורסל: https://prnt.sc/ruj77zqU4Nbk לדעתי המכה לא הייתה ממש חזקה (אבל יתכן ואני טועה) אבל קרה משהו והייתה איזשהי תגובה נוספת כתוצאה מהמכה (סוג של התנגדות למכה) ובמשך כמה ימים לא הצלחתי להזיז את הצוואר. כעת 3 שבועות לאחר האירוע אני עדין מרגיש כאבים חזקים בכתף. מה יכולה להיות הבעיה ומה כדאי לעשות?

במידה והכאב לא עבר עדיין עלייך להיבדק ע״י אורתופד לשלול בעיה צווארית או בכתף בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים