פענוח mri לאחר שחזור רצועה צולבת בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/04/2022 | 18:42 | מאת: אביאל

היי ערב טוב . עשיתי mri חוזר לאחר שחזור רצועה צולבת בברך מכיוון שאני מועמד למשטרה ואלו התוצאות-למען האמת אני קצת בסטרס כרגע. -שינויי סיגנל דיפוזים לא ספציפיים בלשד העצם. שרידים של קונטוזיה -פס אנכי של סיגנל גבוה בגוף מניסקוס לטרלי חשוד לקרע אנכי. -פגם סחוסי דרגה 4 בפסט מדיאלי של הפיקה. אודה לכם מאוד מה זה אומר? זה אמור להדאיג אותי? חשוב לציין שחזרתי לשחק כדורגל

לא אמור להדאיג על עוד אה מרגיש טוב ואין כאבים ישנם המון ממצאי לוואי שלא ניתן לדון בהן במידה ולא מפריע לך . בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים