אשמח לפענוח של מיפוי עצמות ספקט

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

11/03/2022 | 11:25 | מאת: דני

שלום , עקב בעיות בברך שמאל, שורש כף יד שמאל וכתף ימין הופנתי למיפוי עצמות, ברך שמאל התחילה כל הזמן לכאוב אחרי מאמץ כמו ריצה או כדורגל, בלי פגיעה פיזית בה שורש כף יד שמאל עקב אימוני ספורט כמו דחיקת מוט כתף גם כן עקב חדר כושר אשמח להסבר על תוצאות שלא מובנות לי בכלל, תור לרופא המטפל רק בעוד חודשיים יפוי עצמות כולל ספקט כתפיים: חומר הזרקה : המטופל קיבל 00mCi.27 שלMDP Tc99m. סיבת הפניה:כאבים בכף היד, בברך ובכתף. ממצאים : קיימת קליטה מעט מוגברת דיפוזית בשורש כף יד ימין, קליטה מוגברת בברך שמאל, מערבת את שני צידי המפרק ובולטת בפטלה, קליטה מעט מוגברת בברך ימין, ב-ACJ. Rt ואי סדירות בקליטה בעמוד שדרה. אין לראות קליטה פתולוגית בשאר השלד. סיכום :קליטה מוגברת כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים נווניים או דלקתיים.

שלום זו אינו פורום לפענוח בדיקות יש פורום ייעודי לזה אין משהו ספיציפי בתשובה שניתן להתייחס אליו

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים