טיפול בציסטה מאחורי הברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

02/03/2022 | 06:51 | מאת: אני

שלום יש לי ציסטות קטנות לאורך הפופליטאוס וציסטה גלגייונית מאחורי הברך הכאב הוא מוקדי לאיזור הציסטות בעיקר בכיפוף ממושך (כמו ישיבה על כיסא נמוך לאורך זמן) שאלתי היא האם יש טיפול נקודתי שיכול לטפל בציסטות ?? זריקה הילאורנית או קורטיזון? mri ברך תקין ללא קרע רצוועת או מיניסקוס

שלום, ניקוז הציסטה או הזרקת חומרים לאזור נעשה רק. במידה וישנו כאב בלתי נסבל ומציק. לעיתים נזקקים להתערבות כירורגית לניקוז הציסטה וסגירת החלל בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים