כאב בחזה/כתף

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/02/2022 | 16:45 | מאת: אנונימי

היי, התאמנתי בערך חצי שנה בחדר כושר, בן 16, הלך מצוין, יום אחד אני עושה אימון חזה רגיל ויום למחרת אני מתעורר עם כאב בחיבור החזה לכתף, מאז כל פעם שאני עושה תרגילי חזה (שכיבות סמיכה, לחיצת חזה...) אני מרגיש טוב, אין כאב בזמן התרגיל אבל יום למחרת קם עם אותו כאב טורדני שעובר אחרי יומיים שלושה, אחרי מנוחה של חודש וחצי עדיין לא יכול לאמן חזה בגלל שהכאב יחזור. הלכתי לאורתופד שאמר שיש לי טניס אלבו, אבל אני לא חושב שזה המקרה. אני כבר לא יכול לאמן חזה ולא יודע מה לעשות. מה לעשות כדאי לעשות? תודה על העזרה.

שלום, מציע לך להיבדק ע״י אורטופד ספורט ולהחליט אם יש מקום לבצע בדיקת הדמיה לאיזור הכאב. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים