פופליטאוס וכאב מאחורי הברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

14/02/2022 | 08:28 | מאת: ח

שלום רב פציעה בריצה (בלימת נפיל ה וסיבוב של הרגל ברך) לפני כ3 חודשים בוצע MRI ללא פענוח (רק דיסק) ו2 רופאים מומחה ברך ואורטופד ספורט בדקו כולל כל מבחני יציבות לרצועות ומניסקוס ושליליים וMRI לא רואים אף בעיה בברך הכאב מתרכז בצד הלטרלי מאחורי הברך ממש בפינה ... האם הפופליטאוס יכול לגרום להקרנה לשוק ולכאב בזמן ריצה? תודה מראש

שלום, כאב לטרלי בברך יכול להיות מוקרן או כאב מבעיה רצועתית או מניסקיאלית מקומית. לא תמיד הMRI מזהה את הפציעות הללו. לכן במידה והכאבים ממוקמים באיזור המיניסקוס ואתה סובל המון זמן. אני מציע התערבות כירורגית . כמובן במידה והכאב בבדיקה מכוון למיניסקוס. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים