כאב בברך בישיבה מזרחית

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

04/02/2022 | 13:31 | מאת: נועה

שלום רב, אני בת 34, בריאה, פעילה גופנית (רוכבת יומיום על אופניים ורצה כ-3 פעמים בשבוע). לפני מספר ימים התחיל לי כאב בברך (בחלק הקדמי) באזור השקע שבין הפיקה לעצם הירך וזה בא לידי ביטוי בעיקר כשאני יושבת ישיבה מזרחית ומותחת את הרגל כלפי מטה. במהלך הליכה אין לי כאב ובמהלך הריצה קשה לי להגיד כי מאז הכאב הפסקתי לרוץ כי פחדתי להזיק. אשמח לשמוע האם יש לך מושג מה מקור הכאב והאם עליי להפסיק לרוץ כרגע או שעליי להיבדק אצל אורתופד. תודה

שלום, לפי התיאור עלייך לגשת לאורתופד להיבדק זה יכול להיות מתיחה או דלקת בברצועות או קרע במניסקוס וזה יכול להיות משהו פשוט יותר . כדאי להיבדק

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים