דימום תוך ברכי אחרי חבלה קשה.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

30/01/2022 | 10:32 | מאת: דני

ביתי בת ה12 נחבלה קשות בברכה. לאחר מספר חוות דעת והיות שאותרה חתיכת עצם שבורה קטנה מאד בתוך הברך, הוחלט על טיפול שמרני. יש להוסיף כי ישנה מתיחה חזקה ברצועה הצולבת הקדמית ללא קרע. מאז היא מגובסת ואחת לשבועיים נשאבת מהברך כמות של 50-60 מ"ל דם. האם דימום שכזה סביר בעיניך? תודה.

שלום, כן בוודאי , לאחר חבלה ששב עצם או סחוס ניתק ממקומו ישנה סבירות גבוהה לדימום , בנוסף לכך המתיחה החזקה יכולה גם לגרום לדימום . בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים