פגיעה ברצועה לטרלית ברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/01/2022 | 08:49 | מאת: ל

שלום רב בת 40 פעילה מאד רצה קבוע,אחרי פציעה ברגל יש חשד לקרע ברצועה לטרלית של הברך, עברו 8 שבועות מאז הפציעה אין כאבים וטווח תנועה חזר אבל אחרי כריצה של 4 קמ יש שוב מיחושים באיזור הברך מאחורה..האם יכולה להיות החלמה של רצועה ללא ניתוח? תודה מראש

שלום, האם בוצע אמ אר אי?

28/01/2022 | 15:08 | מאת: ל

תודה על המענה לא ,לא בוצע ,הייתי אצל מומחה /אורטופד ספורט יש לי טווחי תנועה מלאים אין כאב ביישור ברך הכאב מגיע אחרי כ4 קמ ריצה שמאלצים אותי ללכת ,הוא אמר שיש מבחן של המיניסקוס חיובי וזה כנראה רצועה או מיניסקוס..

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים