rotate cuff suyndrom - האם שחית חזה עשויה להועיל?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/10/2021 | 19:30 | מאת: יוסי

כאבים בכתף ובתנועות חדות של מתיחת היד קדימה. הרופא אבחן rotate cuff - אני חושד או בטניס שגרם לכך. זה רק ביד ימין, החובטת. האם שחיית חזה או חתירה עשויה לעזור, מה דעת הרופא?

שחייה חזה או חתירה יכולה לגרום לך לכאבים בעקבות תנועות מעל גובה הכתף . צריך להחלטה על סוג פעילות וסוג טיפול לבצע בדיקות הדמיה מתאימות גש לאורתופד לצורך הפניות לפי שיקול דעתו

02/11/2021 | 01:40 | מאת: יוסי

תודה ד"ר. בתכלס לא כואב בהרמה מעל הכתף ... הכאב הוא בסיבוב היד. סבבה. הופניתי ל US.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים