טיפול בגלי הלם ו prp

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

04/10/2021 | 13:12 | מאת: בני

שלום האם לקרע קטן בשכמות שלא עובר 8 חודשים מכשיר גלי הלם עלול לגרום נזק אם המטפל לא שם את המכשיר במקום הלא נכוו? האם ניתן לפגוע ברקמות בריאות? והבנתי ש prp גורם לדלקת חדשה שלאנשים בריאים עוזרת בריפוי. האם ייתכן שלאדם מבוגר וחולה ה prp יצור דלקת שלא תעבור והמצב יחמיר לתקופה ארוכה? תודה רבה

שלום בני , איני חושב שגלי הלפ יכולים לגרום לנזק סברקמה הרכב PRP לא יגרום לנזק לדעתי , הוא יכול פשוט לא לעזור בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים