דלקת גידים בכל המפרקים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

03/07/2021 | 11:49 | מאת: יוני

שלום דוקטור אני בן 30 בריא מתאמן חדר כושר וריצה וכבר מעל שנה אני סובל בדלקות גידים וכאבי מפרקים כמעט בכל מפרק בגוף ברכיים מרפקים קרסוליים אני נוטה להפצע הרבה עשיתי מיפוי עצמות שיצא תקין האם זה לגיטימי להפצע בתדירות כזאת? והאם דלקת פרקים אפשר לאבחן במיפוי עצמות תודה

שלום יוני, קודם כל כן ישנם הברה ספורטאים שנפצעים הרבה וחווים דלקות בתדירות גבוהה. שאלתך כללית מדי אבל ניתן לבצע בדיקות לשלול מחלת פרקים (כגון ראומטיזם וכד') בנוסף צריך לבדוק האם גופך מתאים מבחינת מבנה וכח שריר לפעילות שאתה מבצע. עליך לקבל חוות דעת או מאורתופד ספורט אחרי שבדק אותך ועיין בתיקך האישי או לפנות לפיזיולוג ספורט . בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים