תיקון השאלה הקודמת-כי המספרים התהפכו

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/06/2021 | 10:37 | מאת: פרנק

N QUADRICEPS –הודגמה הסתיידות באורך 0.9 ס"מ. TENDON PATELLAR – הדגמה תקינה. בורסא סופראפטלרית – הודגם נוזל. בוראס אינפראפטלרית – הודגם נוזל. מדור פנימי של הברך כולל MCL – הדגמה תקינה. הודגם ממצא נוזלי באורך 1.8*4.1 ס"מ, ללא זרימת דם, קרוב לוודאי מניסקל ציסט. ממליץ ייעוץ רופא אורטופד מדור חיצוני של הברך כולל LCL – הדגמה תקינה. לא הודגמה ציסטה על שם בייקר. מבנה גרמי – תקין. .

שלום פרנק, אצלך בדיקת סונר לא תספיק בשביל לאבחן בעייתך , נא לבצע MRI ברך ותיגש לבדיקה אורתופדית

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים