כאבי ברכיים- לא נמצאה הסיבה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/06/2021 | 00:00 | מאת: יעל

שלום, היו לי כאבי ברכיים בגיל 29 ממש חזקים ברמה שלא יכולתי לדרוך על הרגל. ואח"כ גם כאב ברגל השניה. לא מצאו כלום. הייתי כמה פעמים אצל אורתופדים עשו לי פזיותרפיה. לא נחבלתי. הכאבים היו מש זקים במפרק הברך. הייתי גם מרגישה נוקשות בבוקר. אם הייתי הולכת זה היה עוד יותר כואב אח"כ. לקח לזה כמה שנים טובות עד שנעלם. ההרגשה היתה כאילו העצמות של ירך ושוק מתנגשות ויש לחץ יש לי טראומה מהכאבים הללו. בכל מקרה תמיד הייתי פעילה אוהבת ללכת ושונאת לשבת על התחת. אבל זה שינה את המצב. כיום בגיל 45 שוב מתחיל לי... זה לא כואב או עושה רעש בזמן כיפוף . אבל אני לא יכולה ללכ הרבה רגליים נהיות כבדות ואני מרגישה את הברכיים וכעת כל בוקר כשקמים מהמיטה זה כואב לי אני לא מבינה למה? בצילומי הרטנגן שעשיתי בזמנו לא ראו כלום... ממה לדעתך זה נובע? מהגב? אני רוב הזמן עם נעלי ספורט וללא עקב תודה

שלום יעל, יש צורך למרות הפירוט בסיפור שלך לבצע בדיקה גופנית כדי שיהיה ברור מנין נובעים הכאבים ( ברך או הקרנה ממקום אחר לברך) עלייך לגשת לבדיקת אורתופד מומחה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים