חבלה ישנה שלא עברה לגמרי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

13/06/2021 | 16:47 | מאת: לי

לפני כשנתיים נפלתי באוטובוס וקיבלתי מכה חזקה בירך. נוצר שטף דם מאוד גדול. הייתי בבדיקה אצל אחות בקופת חולים. לקח כחודשיים בערך עד שהשטף דם עבר וגם היום נשאר סימן קטן אבל לא זה מה שמדאיג אותי. העניין הוא שאם אני ממששת את האזור עדיין יש גוש קטן בירך. האם יש מקום לדאגה ?

שלום לי, זה ממצא אופייני לאחר חבלה כהה ופגיעה ברקמה רכה. כל עוד אין אודם או נםיחות משמעותית ככה"נ לא מדובר בזיהום ועל כן אין מה לחשוש. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים